Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Thermal Aqua Ensana Health Spa Hotel 4****

8380 Hévíz, Kossuth L. u. 13-15., Magyarország
A világszerte ismert víz gyógyító simogatása, a vörös tündérrózsák látványa, a hagyományos vendégszeretet... - ez Hévíz. Hévíz városa természeti értékeivel, gazdag idegenforgalmi és kulturális életével, vendégszerető polgáraival maradandó élményt nyújt az idelátogató hazai és külföldi vendégeknek.
A világhírű termáltótól mindössze 300 m-re, a fürdőváros szívében emelkedik a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Aqua gyógy- és wellness szálloda, amely nyugodt környezetben, festői kilátást nyújtó árnyas park ölében színvonalas szolgáltatások széles skálájával várja a gyógyulni, pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Szobák
Franciaerkélyes szobák fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal, minibárral, hajszárítóval, ingyenes fürdőköpeny használattal. Nemdohányzó, egymásba nyíló szobák, illetve mozgássérültek részére kialakított szobák is állnak vendégeink rendelkezésére.

Szolgáltatások a közös terekben
Központi széf, 24 órás portaszolgálat, programszervezés, különtermek, konferencia terem, autókölcsönzés, ajándékbolt, butik, internet szoba, étterem, vegetáriánus konyha, diétás konyha, söröző, drinkbár, színes televízió a szobában, telefon a szobában, rádió a szobában, minibár, nemdohányzó szobák, nemdohányzó emelet, szobák mozgássérültek részére, szobaszerviz, háziállat bevihető, mosoda, vegytisztítás, kondicionálóterem, fitness, wellness, masszázs, gyógyászat, külső medence, élményfürdő, gyógyfürdő / termálfürdő, Kneipp taposómedence, szauna, szolárium, kozmetika, szépségszalon, fodrászat, manikűr, pedikűr, sporteszköz-kölcsönzés, asztalitenisz, kirándulások, garázs, saját, zárt parkoló, busz parkoló, saját kert, orvosi rendelő, fogászat, mozgásszervi gyógyászat, kerekesszékkel járható.

Étkezési lehetőségek, bárok
Az Aurea étterem (nemdohányzó) és az Arbor Söröző (dohányzó), melyek teraszáról szép kilátás nyílik a szálloda parkjára, nemzetközi, magyaros és diétás ételeket kínál. A Zala étteremben pedig vegetáriánus és halételek széles választékával várjuk vendégeinket. Hangulatos környezetben kóstolhatja meg kávé- és italkülönlegességeinket a szálloda halljában lévő Quint Drink Bárban, illetve étel- és kávéspecialitásainkat a Bellevue grill és kávézóteraszon. Szobaszerviz: 7:00 - 22:00
All inclusive ellátás: hagyományos magyar konyha és helyi tájjellegű ételek mellett egészséges, zsír- és kalóriaszegény ételkülönlegességek. Quint Drink Bar a szálloda halljában esténként élő zenével.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Wellness & Fitness ajánlataink fókuszában a relaxációs, rekreációs, valamint a szépség, illetve egészségmegőrző programok állnak. Azoknak ajánljuk, akik az aktív pihenés hívei és nagy hangsúlyt fektetnek egészségük megőrzésére, illetve a test és a lélek egyensúlyának megteremtésére.

Wellness és Fitness szolgáltatások
A Danubius folyamatosan törekszik új és izgalmas relaxációs és wellness kezelések bevezetésére. A szálloda gyógyászati és wellness központja a következő szolgáltatásokat kínálja:
Élményfürdő (200 m2, 30 °C) pezsgőfürdővel, víz alatti masszázzsal, zuhataggal és gejzírrel
Fedett termálmedence (14 x 7,5 m, 37 °C)
Kerti úszómedence (12 x 8 m, 20-26 °C, április közepétől október közepéig)
Kneipp taposómedence (április közepétől október közepéig)
Masszázsok: aromaolajos masszázs, relaxációs masszázs, frissítő masszázs, kozmetikai testmasszázs, talpmasszázs, víz alatti masszázs, száraz kefemasszázs, wellness nyirokmasszázs, relax fej- és arcmasszázs
Távol-keleti terápia: Qi Gong, jóga, autogén tréning
Finn szauna, aromafürdő, Kleopátra fürdő, holt-tengeri sófürdő
Tornák: aqua fitness, reggeli és fitness torna
Napozóterasz, szolárium
Fitness terem, Vital állapotfelmérés, személyi fitness tréning, egyéni életmód és táplálkozási tanácsadás
Szépségszalon: kozmetikai kezelések (arc- és testkezelések), pedikűr, manikűr, paraffinos lábápolás
Hidro-, elektro- és mechanoterapia a wellness jegyében

Szabadid&245;s programlehetőségek:#
Sportprogramok edző vezetésével (aqua fitness, reggeli és fitness torna, gyalog- és kerékpártúrák, nordic walking), a közelben tenisz és futballpálya, vadászat, lovaglási lehetőség.

Konferencia szolgáltatások
Szállodánk céges rendezvényeknek, szemináriumoknak is otthont ad. Konferenciatermünk - a kertben, külön épületben, természetes megvilágítással - 70 fő befogadására alkalmas. Technikai eszközök: videó, CD lejátszó, lézer mutatópálca, dia- és írásvetítő, flip chart, Internet csatlakozás, TV készülék, szónoki emelvény, fénymásoló, hangosítás, fax, számítógép, LCD projektor.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS