Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Palace Hévíz 4****

8380 Hévíz, Rákóczi u. 1-3, Magyarország
Az impozáns megjelenésű Palace Hotel Hévíz belső átriumos épülete kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű környezetéből, amely leginkább varázslatos, gyógyító erejű termálvizéről híres. Hévíz sétálóutcájában, a tófürdőtől mindössze 200 méterre található szálloda elegáns környezetben 165 igényesen berendezett, tágas, nemdohányzó szobával, illetve apartmannal várja a kikapcsolódásra és felfrissülésre vágyó vendégeket. Szállodánkban a hangsúlyt vendégeink kényelemére és kiszolgálására helyezzük.

Szobák
Szállodánkban az összes szoba nemdohányzó. A szobák többsége erkéllyel, széffel és bidével is rendelkezik.

Kétágyas szoba:
28-34 m² alapterületű tágas szobák,
kényelmesen két felnőtt és egy gyermek (pótágyon) részére.

Apartman:
39-42 m² alapterületű, két légteres apartmanok,
melyek hálórészében franciaágy, a nappaliban kinyitható kanapé található; maximálisan két felnőtt és két gyermek vagy három felnőtt számára ideális.

Szolgáltatások a közös terekben
Többségében erkélyes szobák
Családok számára is kényelmes apartmanok
Szállóvendégeinknek ingyenes wellness részleg használat
Díjmentes Internet sarok és WiFi hozzáférés a szálloda halljában
Parkolási lehetőség a hotel mélygarázsában

Étkezési lehetőségek, bárok
Palace reggeli
Szállodánkban eltöltött kellemes pihenés után kezdje napját egy finom és kiadós reggelivel. Vendégeinket bőséges büféasztalon hazai ízekkel kiegészített nemzetközi reggeli kínálat várja. Ha szobájában kíván reggelizni, úgy szobaszerviz szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésére.

Reggeli kínálatunk:
Fehér és barna kenyerek, müzlik, gabonapelyhek, friss zöldségek, joghurtok, vaj, margarin, dzsem, lekvár, méz, felvágottak
és sajtok.
Omlett, főtt tojás, főtt vagy sült kolbász, virsli, bundás kenyér és tejbegríz.
Kávé, tej, kakaó, hagyományos és gyümölcsízesítésű teák, herba teák és gyümölcslevek.

Palace ebéd és vacsora
Egy finom reggeli után szeretettel várjuk kedves vendégeinket menü jellegű ebédre és (félpanziós) svédasztalos vacsorára is.
A szállodai hallal szomszédos Monarchia Étterem kínálatát úgy állítottuk össze, hogy szállóvendégeinknek és az utcáról betérő látogatóknak egyaránt örömére és megelégedésére szolgáljon. Az étlapon a könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett néhány hagyományos magyar specialitás is megtalálható. Az ételekhez kitűnő borok választékából is ajánlunk. Árainkat a visszafogottság jellemzi.

Kávézó
A szállodai Walzer Kávézó és Bár kínálatát kávé és tea különlegességek, italok széles választéka, ízletes szendvicsek valamint sütemények teszi teljessé.

Kellemes időjárás esetén hangulatos környezetben, a kávézó előtti teraszon is elfogyaszthatja kedvenc italát.

Ha saját laptopját használva internetezni szeretne, ezt kávézónkban és a szállodai hallban is díjmentesen megteheti. A Palace ingyenes internetsarkot számítógéppel is biztosít vendégeinek.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Vendégeink kikapcsolódásáról és feltöltődéséről szállodánk wellness - gyógyászati centrumának széles körű szolgáltatásai gondoskodnak.

Szállóvendégeink számára térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások:

Élmény-wellness medence nyakzuhannyal (30°C)
Pezsgőfürdő (32-34°C)
Finn szauna
Bio aroma szauna
Infra szauna
Gőzkabin
Dézsazuhanyt és klasszikus tusolót kombináló tusolóhelyiség
A nyári hónapok idején hangulatos napozóterasz
Uszodánkban frissítő gyümölcsleveket, ásványvizet és friss gyümölcsöt kínálunk, melyeket vendégeink kedvük szerint fogyaszthatnak.

Szállodánk fitnesz termében testét is karbantarthatja. Kardió- és erősítőgépek várják a mozgás szerelmeseit minden nap
7.00-től 19.00-ig.

Gyógyászat
Gyógyászati centrumunk számos kezeléssel várja a gyógyulni vágyókat.
A szálloda gyógyászati részlegében rendelkezésre állnak a különböző mozgásszervi betegségek megelőzésére és megszüntetésére, illetve a panaszok enyhítésére alkalmas tradicionális hévízi kezelések.

Konferencia szolgáltatások
A Palace Hotel Hévíz ideális helyszíne kisebb létszámú, maximálisan 110 fős rendezvényeknek. A szálloda 6. emeletén lévő, természetes fénnyel megvilágított rendezvényterme és éttermével szomszédos, szeparált különterme elegáns környezetben várja az érdeklődőket. Igény szerint kávészünetet és büfé jellegű étkezéseket is biztosítunk. Legyen szó céges meetingről, tréningről, tanfolyamról, termékbemutatóról vagy esküvőről, születésnapi, családi vagy baráti összejövetelről, lelkes és felkészült csapatunk készséggel áll az Önök rendelkezésére egy sikeres rendezvény lebonyolításához.

Technikai felszereltség
Flipchart, mozgatható vetítővászon, plazma TV, videó projektor, CD lejátszó, DVD lejátszó, laptop, hangerősítő berendezés (hangfalak, hangosító berendezés, mikrofon, mikroport), kézi mikrofon és pulpitus.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS