Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Átrium Panzió & Wellness 3***

9400 Sopron, Kőszegi út 3., Magyarország
1810-ben épült klasszicista panzió Sopron történelmi belvárosától gyalogosan mindössze 5 percnyire várja azokat, akik valódi kikapcsolódásra, felüdülésre vágynak a hűség városában.

2006-ban a panzió teljes átépítésen, felújításon ment keresztül, igyekeztek a 200 éves múlt és a modern idők találkozásának egy helyen, az Átriumban randevút adni.

Szobák
A 11 szoba a vendégkör eltérő igényei szerint került kialakításra. Így az egy-, kétágyas, illetve háromágyas Deluxe szobatípusok mellett négy-, illetve ötágyas apartman is kialakításra került. Ezek között családi és baba szoba közül is választhat kedves vendégünk. Aki egy kis romantikára vágyik, az sem csalatkozik: 3 db antik luxus szobánk korabeli biedermeier, ónémet, illetve bécsi barokk bútorokkal sajátos enteriört garantál. Ez utóbbiak valódi kuriózumok!

Valamennyi szobánk a tökéletes kikapcsolódást és kényelmet szolgálja, saját fürdőszobával ellátottak, kábeltelevízióval, több szobánk pedig minibárral is felszerelt.

Étkezési lehetőségek, bárok
A panzióban megpihenő vendégek a bőséges reggeli mellett félpanziós ellátást is igényelhetnek. Ínycsiklandó vacsorákkal várják a Vendégeket!

A 200 éves ódon borospine vináriuma mintegy 50 féle hazai borral várja a legfinomabb nedűk kedvelőit. Nagyobb társaságokat szívesen várnak borkóstolókra, vacsorával egybekötött borestekre.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fantasztikus hangulatú wellness részlegünk teljes felfrissülést és megújulást kínál a megfáradt vendégnek.

A teljes megújulás érdekében a következő szolgáltatásokkal várják a vendégeket:
 
  • hatszemélyes luxus pezsgőfürdő
  • kétszemélyes infra szauna
  • ötszemélyes finn szauna
  • masszázs részleg, ahol vendégeink kedvükre választhatnak aroma, frissítő és gyógy masszázsaink közül: klasszikus masszázs, részmasszázs, teljes masszázs, mézes masszázs, köpölyözés, aromamasszázs, thai, lávaköves masszázs


S hogy az élmény még maradandóbb legyen, arról halk, lágy muzsika, a gyertyák és mécsesek meghitt fénye, a különleges belsőépítészeti megoldások, a kényelmes, formatervezett pihenőágyak gondoskodnak.

A wellness részleget a szállóvendégeken kívül külsős vendégek is igénybe vehetik.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Csalogatja a Fertő-tó vidéke? Mi sem kézenfekvőbb, mint a Fertő vidékének kerékpáros felfedezése. A panzióban igény szerint kerékpárkölcsönzésre is lehetőség van.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS