Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Classic Panzió Nagycenk 3***

9485 Nagycenk, Soproni út 2., Magyarország
Az első osztályú panzió és éttermünk Nagycenken, a legnagyobb magyar, Széchenyi István egykori lakóhelyétől mindössze két percnyire található. Soprontól 10 km-re, a 84-es balatoni úton, a település központjában található panzióban szeretettel várják a vidéki kikapcsolódásra és nyugalomra vágyó vendégeket, és azokat az ínyenceket, akik kedvet éreznek közel 80 féle főételünk között egy páratlan gasztronómiai utazáshoz!

Ausztria, a Fertő-tó, és annak csodálatos világa csak pár percre található, Sopron autóval mindössze 5 percnyire van. Nagycenk számos látnivalót - Széchenyi Kastélymúzeum, Mauzóleum, Méntelep, Kisvasút Múzeum - kínál.

Szobák
A panzióban nyolc két-, illetve háromágyas szobánk várja a vidéki nyugalomra vágyókat. A három eltérő szobatípus a vendégkör igényei szerint került kialakításra. A Classic, a Family és eredeti Biedermeier bútorokkal berendezett szobák a tökéletes kikapcsolódást és kényelmet szolgálják, saját fürdőszobával ellátottak, kábeltelevízióval, több szoba pedig minibárral is felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
A legkisebbek is találnak szórakozást, udvarunkon hangulatos játszótér, az étteremben pedig számtalan játék várja a kicsiket.

Panziónkban megpihenő vendégeink autóinak elhelyezésére saját, belső őrzött parkoló áll rendelkezésre.

Étkezési lehetőségek, bárok
A vendégek a bőséges reggeli mellett félpanziós ellátást is igényelhetnek.Az étterem minden túlzás nélkül a környék egyik legjobb konyhájával büszkélkedhet. Itt a hagyományos, magyar ízek mellett azok is megtalálják a kedvükre valót, akik a nemzetközi konyhát, vagy éppen a hungarikumokat - kecske, szürkemarha és mangalica húsból készült ételek - kedvelik. A Classic Étterem modern belsőépítészettel, míg a 200 éves História-terem sajátos, történelmi enteriörrel kínál feledhetetlen helyszínt a gasztronómiai kalandozásokhoz. A borok barátainak 50 féle hazai bort kínáló vináriumot ajánlanak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aki egy kis wellnessre vágyik, annak a család másik, soproni panziójának fantasztikus wellness részlegét ajánljuk. Kényeztesse el magát egy pihentető pezsgőfürdőzéssel, az infra- és finn szauna nyújtotta ellazulással, vagy válasszon közel tízféle különleges masszázsok közül!

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS