Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Karos Spa 4****superior

8749 Zalakaros, Alma u. 1., Magyarország
A Hotel Karos Spa****superior Szállodában az alábbi napokon a megjelölt szobák foglaltak

Teltházak:
12.04. Teljes telt ház
12.05. Teljes telt ház
12.25. Kétágyas és egyágyas szobák lezárása
12.26. Teljes telt ház
12.27. Teljes telt ház
12.30. Apartszoba, családi és kontakt szoba, lakosztály lezárása
12.31. Teljes telt ház

A Hotel Karos Spa****superior Szálloda édenkerti környezetben fekszik, 400 méterre a központtól erdők, lankás dombok, szőlőhegyek ölelésében.

A szálloda gyerek- és családbarát jellegéből adódóan sokféle programot, lehetőséget kínál a kis és nagycsaládoknak, ezen kívül pedig a "wellnesselni", gyógyulni vágyók is megtalálnak itt mindent céljaik eléréséhez. A Karos Spa cégek rendezvényeinek is kiváló helyszínt biztosít.

A környéket kerékpár- valamint turista útvonalak sokasága szeli át, kedvezve ezáltal a természetbarát, aktív üdülési formát kedvelő vendégek részére.

Szobák
A szállodában található minden igényt kielégítő 300 szobaegység (Spa Superior kétágyas szoba, családi szoba, senior lakosztály) közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típusú szobát.

A szálloda összes szobájában és a közös terekben is ingyenes vezeték nélkül internet (WiFi) áll rendelkezésre vendégeink részére.

Szolgáltatások a közös terekben
A Karos Spa képzett programszervezői kicsik és nagyok számára egyaránt széleskörű programlehetőségeket kínál a hét minden napján.

Étkezési lehetőségek, bárok
És hogy a gasztronómiai élmény se maradjon el, a szálloda Éden étterme magyaros, nemzetközi és reform ételek sokféleségét kínálja, a kávézó és a hajóbár pedig napközben és az esti időszakokban elégíti ki az igényeket.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szálloda által "hirdetett" igazi Spa-érzést a Harmónia Spa wellness részleg által nyújtott sokszínű, kényeztetető, frissítő és relaxáló masszázsokon, kezeléseken keresztül illetve a Spa Uszoda- és Szaunavilág szolgáltatásain át ismerhetik meg a pihenni vágyók.

A sportolni kívánók úszhatnak a sportmedencében beltéren vagy akár kültéren, a felfrissülni vágyók pedig élvezhetik a szintén kül- és beltéri élményelemekkel teli medencéket, pezseghetnek jacuzziban vagy regenerálódhatnak a saját kútból nyert termálvízzel feltöltött ülőfürdőben, míg a gyerekek pancsolhatnak a számukra kialakított gyermekmedencében.

A szaunával ismerkedők a finn-, infra- és bioszaunában, gőzkabinban, valamint jégbarlangban, a szauna szerelmesei pedig a számukra fenntartott "profi"szaunában élvezhetik a szaunázás jótékony, preventív hatásait.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS