Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Erzsébet Park Hotel 3***superior

3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos út 372., Magyarország
Budapesttől kb 110 km távolságra, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyén, Parádfürdőn várja vendégeit az Erzsébet Királyné Park Hotel számtalan lehetőséget kínálva a tökéletes kikapcsolódásra és az egészséges élet örömére.
A szálloda egy 2 hektáros őspark ölelésében fekszik, ahol kellemes klíma és lenyűgöző erdei közeg várja a pihenni és feltöltődni vágyókat.

Az 1893-ban Ybl Miklós tervei alapján épült szálloda megőrizte a kastély-kúria jellegét, és a 2002. évi teljes körű felújítás után ezt ötvözte a modernizált, minden kényelmi igényt kielégítő, háromcsillagos színvonallal.

Szobák
42 db igényesen berendezett szoba áll a szálloda vendégeinek rendelkezésére, mintegy 107 maximális férőhelyet biztosítva. 25 db kétágyas, 7 db kétágyas és dupla pótágyas, 4 db kétágyas és szimpla pótágyas elhelyezéssel várjuk az egyéni és családos vendégeinket.

A szobák mindegyike színes televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt, míg a fürdőszobák sarokkáddal, normálkáddal vagy zuhanyzóval ellátottak. A szobákba bekészítve fürdőköpeny áll rendelkezésre.

Akik a tágasabb teret, vagy a magasabb komfortfokozatot részesítik előnyben, 6 db galériázott vagy kétlégterű apartman közül választhatnak. Az apartmanokban az alapfelszereltségen kívül maximális kényelmet biztosít a parkra nyíló panoráma (némelyik erkéllyel bővítve), a franciaágy, a nagyképernyős televízió, és helyenként dupla fürdőszoba bidével.

Étkezési lehetőségek, bárok
A gasztronómiai élményekről a szálloda I. kategóriájú étterme gondoskodik,az étlapon megtalálhatók a palócföldi ételek mellett a nemzetközi konyha specialitásai is.
A svédasztalos reggeli mellett félpanziós vagy teljes panziós ellátást igénylő vendégek gazdag választékú panziós étlapról választhatnak ízlésüknek megfelelőt.

A szállodában egy 30 fő befogadására alkalmas drinkbár is található, amely reggel 7 és este 23 óra között folyamatosan várja a kávézni és felfrissülni vágyókat.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Mátrában egyedülálló 14 x 7 m fedett úszómedence, ülőmedence, pezsgőfürdő, finn szauna merülő medencével, infra szauna, skót zuhany, török gőzfürdő, napozóterasz és egy jól felszerelt kondicionálóterem áll a vendégek rendelkezésére.
A kényeztető vagy frissítő svéd- és aromaterápiás masszázst, szoláriumot térítés ellenében vehetik igénybe a szálloda vendégei.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS