Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Aquamarin 3***

8380 Hévíz, Honvéd u. 14., Magyarország
A hotel Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel 2 hektáros parkosított területen (ahol az öreg víztorony áll) a központtól 5 perc sétára. Saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely 117,9 m mély és percenként 200 liter 41-42 C0 hőmérsékletű, kénben gazdag vizet termel. A szállodában két beltéri termál és egy 160m2 nagy ≈30 C0-os vízhőmérsékletű szabadtéri (az év 365 napján üzemel), termálvízzel töltött gyógyfürdőmedence található. Az egészségügyi szolgáltatások (TB által támogatott kezelések) a saját kútból nyert gyógyvízre épülnek.

Az üdülőnek már 1936-tól állandó orvosa volt. 1953-tól itt működött az ország első SZOT (szakszervezeti) szanatóriuma. 1957-től ismét gyógyüdülő lett. 1953 őszén az épületben szerelték fel először a dr. Moll házaspár által felfedezett súlyfürdőt. Így a Postás Gyógyüdülő volt a világ első súlyfürdővel felszerelt intézete.

Szobák
1981-ben új szárnnyal bővült az épület, mely 2009 elején teljes felújításra került. A belső, régebbi, tradíciókat őrző "A" épületben 42 szoba és 2 apartman (családi szoba) van, az újabb, háromcsillagos "B" épületszárnyban 55 felújított szoba és 1 apartman (családi szoba) található. A két szárny összesen 192 fő elhelyezésére alkalmas.

Szolgáltatások a közös terekben
A szobaárban bennfoglalt szolgáltatások:
  • gyógyfürdő használat
  • szauna - egyszerre maximum 6 személy részére
  • ivókút
  • sókamra - maximum 4 személy részére
  • svédasztalos reggeli
  • Free Wi-Fi (WLAN) kapcsolat a recepció előterében, a presszó teraszán és a külső medence keleti oldalán.
  • zárt parkoló


Étkezési lehetőségek, bárok
Étterem

Szállodánk éttermében házias ételek és salátabár gazdag választékát kínáljuk vendégeinknek. Előzetes egyeztetések alapján speciális étrendet is összeállítunk. A reggeli svédasztalos, a főétkezések salátabüfével, menüválasztásos rendszerben történnek. Van lehetőség a'la carte étkezésre is. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy vasárnaponként a félpanzió igénybevétele kizárólag ebéd lehet. Ez büfé rendszerben történik, vacsorát sajnos ezen napon nem tudunk biztosítani!

Presszó

A presszóban italok széles választékával várjuk vendégeinket. A kínálathoz tartoznak:
melegszendvics, pizza, forraltbor, szénsavas és rostos üdítőitalok, teák, kávékülönlegességek, sörök és borok, röviditalok, stb.
Vendégeink a hangulatos teraszon (nyitott kerthelységben) is helyet foglalhatnak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
  • fitnesz terem (Katus Attila ajánlásával)
  • pool biliárd, csocsó, MINIgolf
  • infraszauna
  • masszázs


Gyógyászat
Hévízen az első "feredőházat" gróf Festetics György alapította 1795-ben. Pedig Ő még nem tudhatta, hogy napjainkban milyen sokan fordulnak majd e természetes gyógymódhoz. Bárki megteheti ezt az egészséges lépést, ha ellátogat ebbe a Balatontól pár kilométerre fekvő mediterrán jellegű városkába, Hévízre. A Hotel Aquamarin a város nyugodt, csendes városrészében található egy közel 2 hektáros parkosított területen, a központtól 5 perc sétára. Saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely 117,9 m mély és percenként 200 liter 41-42 C hőmérsékletű, kénben gazdag vizet termel. A szállodában két beltéri termál és egy 160 négyzetméteres ≈30 C-os vízhőmérsékletű szabadtéri (az év 365 napján üzemel), termál vízzel töltött gyógyfürdőmedence, sókamra, infraszauna, szauna (merülőmedencével és Kneipp taposóval) található. Az egészségügyi szolgáltatások TB által támogatott kezelések!

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS