Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Centrum Hotel 3***

4026 Debrecen, Kálvin tér 4-8., Magyarország
Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa, a keleti régió kulturális, tudományos és kereskedelmi központja 37 km-re fekszik a világörökség részét képező hortobágyi Pusztától. Best Western Hotel Kálvin a történelmi városközpontban, a Református Kollégium és Nagytemplom közelében, a hangulatos Kálvin téri Udvarházban található. A szálloda központi fekvésénél és családias hangulatánál fogva az üzletemberek kedvelt szálláshelye.

Szobák
Valamennyi szoba tágas és otthonos, telefonnal, minibárral, színes TV-vel (kábelcsatornákkal) és teakonyhával felszerelt. Fürdőkádas fürdőszobák. Erkélyek kilátással a Nagytemplomra és a Református Kollégiumra, ill. a gyönyörű sétatérre. Nemdohányzó szobák is rendelkezésre állnak.

Szolgáltatások a közös terekben
Szauna, a Cívis Grand Hotel Aranybika medencéjének és jakuzzijának használata (vendégeink számára ingyenes), masszázs, pénzváltás, hitelkártya elfogadóhely, üdülési csekk elfogadóhely, hotelszéf, őrzött parkoló, piperemosás, vasalás, taxi, ajándéküzlet, internetcsatlakozás, szobaszervíz, kívánságra gyermekfelügyelet. Programszervezés (egyéni programok Hajdú-Bihar Megye, ill. a Nyírség látványosságaihoz és a Hortobágyra).

Étkezési lehetőségek, bárok
A télikert hangulatú, üvegtetős Cívis Étteremben a magyar és nemzetközi vendéglátás mesterműveit kínálják. Nyáron a teraszon a szabadban grillezett ételek készülnek Vendégeinknek. Vegetáriánus ételek is szerepelnek a kínálatban. Gösser Drink Bár és terasz (nyáron élő koncertek), valamint Jazz Bár várja a Vendégeket.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda első emeletén található 800 m2-es konferenciaközpont 400 fő befogadására alkalmas. Cívis terem (50 fő), Jubileum terem (60), Centenárium terem (140) és Millennium terem (140), Jubileum + Centenárium + Millennium termek egybenyitva (400). Korszerű igényeknek megfelelő konferenciatechnika áll rendelkezésre.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS