Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Ensana Health Spa Hotel Margitsziget 4****

1138 Budapest, Margitsziget, Magyarország
Szobák
Légkondicionált szobák fürdőszobával, műholdas színes televízióval, fizetős mozicsatornával, széffel, minibárral, kávé- és teafőzővel, telefonnal, rádióval, némely a Dunára, illetve parkra néző erkéllyel.

Nemdohányzó szobák, összenyitható szobák, valamint mozgássérültek számára kialakított szobák is várják a vendégeket.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyéb szállodai szolgáltatások:
mosoda és vegytisztító, ajándékbolt , autókölcsönzés, transzfer szolgálat stb.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Széchenyi Étterem gyönyörű parkra néző terasza, tradicionális, nemzetközi és diétás kitűnő konyhája, a Begonia Terasz kávézó és fagylaltozó, a Gösser Söröző, valamint a Victoria Bár áll rendelkezésre egyedülálló lehetőségeket biztosítva különböző rendezvények, esküvők megrendezésére.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Wellness és Fitness szolgáltatások a szállodában: felújított fürdőrészleg fedett és szabadtéri medencékkel, napozóterasz, pezsgőfürdő, termál medencék, szauna, gőz- és illatkamra, 400 m˛ fitness terem, 35 különféle gép, 2 aerobic terem, személyi edző, fitness szintfelmérés, kerékpározás, futás, csoportos fitness foglalkozások (aerobik, step, jóga, Tai-Chi, Tae-bo, vízi torna), relaxációs kezelések, kneipp kúrák stb.

Gyógyászat
A szomszédos Danubius Thermal Hotel Margitsziget, melyet földalatti fűtött/hűtött folyosó köt össze a szállodával, tradicionális gyógyászati részlege a reumás és mozgásszervi betegségek ismert és elismert gyógyhelye.

Konferencia szolgáltatások
A Danubius Grand Hotel Margitsziget képzett személyzete, a magas színvonalú kiszolgálás és a technikai felszerelések, továbbá az ételek és italok széles választéka kiváló lehetőséget biztosít különféle rendezvények és konferenciák lebonyolításához.

A konferenciatermekben, az étteremben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internethozzáférés igényelhető.



A szálloda összesen 300 fő befogadására alkalmas rendezvénytermei a szomszédos Thermal Hotel 8 különtermével bővülnek ki.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS