Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Central Basilica 4****

1051 Budapest, Hercegprímás u. 8, Magyarország
A négycsillagos szálloda a magyar kulturális, idegenforgalmi és üzleti központban található, karnyújtányira a legjobb budapesti éttermektől, szórakozóhelyektől. A műemléki környezetben elhelyezkedő hotel elegáns szobái és apartmanjai nyugodt pihenést biztosítanak a fővárosba érkező üzleti utazóknak, turistáknak. A szálloda tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, az autóval érkező vendégek az épület melletti mélygarázst vehetik igénybe.

A Hotel Central Basilica 2007 (januárjától) várja vendégeit Budapest szívében, a Bazilika szomszédságában.

A szálloda épülete klasszicista stílusban épült 1840 körül. A műemléki jelentőségű területen fekvő hotel felújított épülete harmonikusan illeszkedik a történelmi környezetbe. Bár Budapest közlekedési csomópontjához nagyon közel helyezkedik el, a szálloda utcája és környéke sétálóövezet, így szobáink nagyon csendesek.

Szobák
Nemcsak a kivilágított Szent István Bazilika egyedülálló látványa teszi különlegessé a hotelt. A vendégek rendelkezésére 44 franciaágyas, légkondicionált szoba és három apartman áll, amelyekben telefon, minibár és televízió is szolgálja a kényelmét. A tágas és csendes szobákban saját széf található, a fürdőszobákban hajszárító is van. Valamennyi szobából lehet internetezni. A mozgássérült vendégek számára teljeskörűen akadálymentesített szobát biztosítunk.

Szolgáltatások a közös terekben
Wi-fi

Étkezési lehetőségek, bárok
reggelizőhelység

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül


Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül


Gyógyászat


Konferencia szolgáltatások


Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS