Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

City Partner Hotel Szieszta 3***

9400 Sopron, Lővér krt. 37., Magyarország
A City Partner Hotel Szieszta*** Sopron, a város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A szálloda 273 erkélyes Classic és Standard Plus (fürdős: kád/zuhany) szobáiból pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra. Élvezheti nálunk a szubalpesi klimatikus gyógyhely varázsát, és ismerkedhet a műemlékekben gazdag városunk kulturális, sport és szórakoztató programjaival is.

Szobák
A Hotel Szieszta Sopron wellness és konferencia hotel 163 Classic, 108 Standard Plus, 2 Lakosztállyal rendelkezik. Standard Plus, Classic és Családi szoba választható. Szállodánk Standard Plus szobái felújított bútorzattal rendelkeznek, igénybevételük esetén szállodai wellnessbelépőt biztosítunk. Felszereltség: zuhanyzós, kádas fürdőszoba, TV, telefon, hűtőszekrény. Classic típusú szobáink berendezése egyszerű, régi típusú bútorzatú, franciaágyas és különágyas szoba kérhető. Felszereltség: kádas fürdőszoba, TV, telefon, hűtőszekrény. Családi szobáinkat kisgyermekes családoknak ajánljuk. Ezen szobák egy franciaágyas hálószobából és egy 2 személyes kanapés nappali szobából állnak. A két helységet nem választja el ajtó. Felszereltség: fürdőszoba fürdőkáddal, TV, telefon, hűtőszekrény.

Étkezési lehetőségek, bárok
A soproni szálloda légkondicionált étterme gazdag büféreggelivel várja a Vendégeket. Délben és este igény szerint a'la carte és büférendszerben fogyaszthatók a jóízű, házias ételek, melyről Főszakácsunk és csapata gondoskodik. Ők tudják, mitől jobb a "Nagyi főztje"...
Ajánljuk kóstolja meg a soproni borokat, mely messze földön híres elkészítéséről, zamatáról.
Rendelje meg éttermünkben a Soproni söröket is, melynek különleges aromáját a gondosan válogatott alapanyagok és a sörfőzés évszázados szakértelme adja.
A szálloda parkjában előzetes egyeztetés és megrendelés alapján szabadtéri grill-, gulyás- és kerti partik lebonyolítására van kiváló lehetőség (májustól októberig).
A földszinti részen drink bár várja kedves Vendégeinket, ahol többféle csapolt sör, változatos italkínálat, üdítők közül választhatnak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitness-Wellness Centrum: Élményfürdő - Pezsgőfürdő - Szauna - Gőzfürdő - Fitness terem- Technogym gépekkel. További szolgáltatásaink: sókabin, oxigénterápia, SPA méregtelenítő lábápolás, aromafürdő, Jade lávaköves masszázságy, infraszauna, szolárium, masszázs, aromaterápia.

Konferencia szolgáltatások
A földszinten légkondicionált, 250 személyt befogadó konferenciaterem áll rendelkezésre, amely igény szerint osztható. Az első emeleten 1 db szekcióterem és további 4 db emeleti előadóterem segít a konferenciák lebonyolítását. A termek kiállítások megrendezésére is alkalmasak, berendezésük igény szerint alakítható. Tágas természetes megvilágítással rendelkező légkondicionált konferencia termekkel, szekciótermekkel, kiváló minden igényt kielégítő cateringgel várjuk a résztvevőket, s mindezt nagyon kedvező árakon.

Technika:
Hangosítás, álló és mobil mikrofonok, CD lejátszó, írásvetítő, diavetítő, flipchart, vetítővászon, projektor, laptop, Internet.

10 természetes fényű rendezvény- és szekcióterem minden igényt kielégítő technikai eszközökkel és szolgáltatásokkal. A ház legfelső emeletén található teremhez saját bár és terasz tartozik. A kertben zöldövezeti rendezvényterület, grillezési lehetőséggel és terasszal. Az üzleti rendezvényeken (konferencia, termékbemutató, kiállítás, csapatépítés), túl nagy létszámú csoportoknak, családi és esküvői rendezvényeknek ideális helyszín.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS