Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Forrás 4****superior

6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24., Magyarország
A Hunguest Hotel Forrás**** Gyógy- és Wellness Szálloda Szeged hangulatos belvárosától 10 perc sétára, csodálatos kertvárosi zöldövezetben, a Tisza partján várja vendégeit 2010. márciusától, belsőleg és külsőleg megújulva, négycsillagos szobákkal és szolgáltatásokkal!

Szobák
A négycsillagos, légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas szobák, összenyitható szobák, mozgáskorlátozott vendégeknek speciálisan kialakított akadálymentes szobák, apartmanok és luxus lakosztályok egyaránt megtalálhatóak. Az apartmanok és lakosztályok egy része jacuzzival és/vagy kandallóval felszereltek.

Étkezési lehetőségek, bárok
A 400 fő befogadására alkalmas, megújult étterem, lobby bár, három konferenciaterem (450, 150 és 50 fős), a szekciótermek, valamint a szálloda Szegeden egyedülálló kertje színvonalas rendezvények és kerti partik lebonyolítására alkalmas.

Új szolgáltatásként a szállodában négypályás bowling-pálya bárpulttal, Xbox szoba, gyermek játszószoba áll majd a vendégek rendelkezésére. A "szépségfarmon" belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr, pedikűr várja a vendégeket. A biliárdszalon mellett óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szálloda vendégei zárt folyosón keresztül közelíthetik meg Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élmény fürdőkomplexumát, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged-et.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS