Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Grand Hotel Aranybika 3***

4025 Debrecen, Piac u. 11-15., Magyarország
Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa, a keleti régió kulturális, tudományos és kereskedelmi központja 37 km-re fekszik a világörökség részét képező hortobágyi Pusztától.
Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a Cívis Grand Hotel Aranybika. A szálloda 1915-ben épült szecessziós stílusban Hajós Alfréd, az első magyar olimpiai bajnok tervei alapján.

Szobák
Fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobák, telefon, minibár, színes televízió műholdas csatornákkal, erkély (nem minden szobához). Igény szerint összenyitható szobák, nemdohányzó és klimatizált szobák (50), valamint pótágyak is rendelkezésre állnak.

Szolgáltatások a közös terekben
Szobaszerviz, uszoda, jakuzzi, szauna, szolárium, masszázs, szépségszalon, őrzött parkoló, hotelszéf, pénzváltás, hitelkártya elfogadóhely, üdülési csekk elfogadóhely, piperemosás, gyermekfelügyelet, ajándékbolt és programszervezés.

Étkezési lehetőségek, bárok
A magyar és a nemzetközi konyha ízeivel várják Vendégeinket az egyedülálló szépségű Üvegteremben. (Vegetáriánus és kímélő ételek is szerepelnek az ajánlatban). Aranybika Klub, Gösser Söröző nyáron szabadtéri terasszal (250 m2) a szép sétálóövezet közepén, Genius Kávéház és Bár.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Hotelben uszoda, pezsgőfürdő, szauna, szolárium és masszázs vehető igénybe. Lovaglás, úszás és strandröplabdázás a Cívis Bika Tanyán.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A hotel közelében: bowling, sqush, tenisz, foci és a Fontana Fitness Center található.

Konferencia szolgáltatások
Kitűnő lehetőségek konferenciák szervezésére. Rendezvénytermeink: Bartók terem (500 fő), Hajós Alfréd terem (150 fő), Bika Bálint terem (80 fő) és Debrecen terem (60 fő). Technikai felszerelések széles választéka biztosított.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS