Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Hőforrás 3***

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 21., Magyarország
Hajdúszoboszlót másnéven a "reumások Mekkája"- ként is szokták emlegetni. Az 1100 m mélyről felszínre törő 73 °C-os hévíz igen gazdag konyhasó-, jód- és brómtartalmánál fogva alkalmas többek között idült mozgásszervi betegségek gyógyítására. Fürdő- és inhalációs kúraként több bel-, bőr- és nőgyógyászati megbetegedésre is jó hatást gyakorol. Budapestről a 4-es számú főúton autóval kb. 3 óra alatt érhető el a város. M3-as autópályán Budapesttől Füzesabonyig, majd a 33-as úton Hortobágyon keresztül. Hajdúszoboszló fürdőváros kiemelt övezetében várja vendégeit a Hotel Hőforrás.

Szobák
A szálloda 93 db kétágyas fürdőszobás szobával rendelkezik, amelyből 15 db pótágyazható. A szobák majdnem mindegyike erkélyes, de mindegyik szoba műholdas vételi lehetőségeket is biztosító színes televízióval, minibárral és telefonnal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Fénymásolás, széf, bankkártyák és üdülési csekk elfogadása, zárt parkoló, ajándékbolt.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Hőforrás Étterem kitunő magyaros és nemzetközi ételkínálatával várja a vendégeket. A szálloda halljában drinkbár található széles italválasztékkal. Igény esetén szobaszervizt biztosítunk. Nyáron a szálloda kertjében grillezési és szalonnasütési lehetőség.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szálloda épületében fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében egy uszómedence, egy melegvizes medence, egy gyerekmedence, büfé és játszótér áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda közelében tenisz- és futballpálya található.

Gyógyászat
A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal, valamint fogászattal rendelkezik. Igénybe vehető kezelések: orvosi gyógymasszázs, frissítő masszázs, gyógytorna, víz alatti torna, tangentor, iszappakolás, elektroterápiás kezelések.
A gyógykezelések háziorvos által előzetesen kiállított beutaló ellenében vehetők igénybe (az aktuális feltételekről érdeklődjön foglaláskor).
Kezelhető betegségek
Sérülések, törések, műtét utáni állapot utókezelése; bénulással járó állapotok rehabilitációja; gyulladásos és degeneratív /kopásos/ mozgásszervi megbetegedések félheveny és idült stádiuma; egyes idegbetegségek /kimerültségi, depressziós tünetegyüttesek/; veleszületett, vagy szerzett ízületi deformitások; gerincferdülés; egyes bőr- és nőgyógyászati megbetegedések.
Ellenjavallatok
Heveny gyulladásos megbetegedések, keringési elégtelenség, kórosan magas vérnyomás, fertőző betegségek, rosszindulatú daganatos betegség, terhesség, TBC, lázas állapot, agyvérzést, szívinfarktust és tüdőembóliát követő 6 hónap.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS