Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Répce Gold 4****

9740 Bükfürdő, Európa út 3., Magyarország
Bükfürdő Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő gyógyüdülőhelye. Az Európa szerte ismert gyógyvíz megoldást nyújt reumatikus és más mozgásszervi problémák enyhítésére. A szubalpin klíma a nyugodt környezet és a színvonalas szolgáltatások teszik alkalmassá az üdülőhelyet a teljes körű testi és lelki felfrissülésre.A Hunguest Hotel Répce Gold Bükfürdőn, Vas megye északi részén, az Alpok lábainál helyezkedik el, Budapesttől 240 km, Bécstől 120 km távolságra.
Elérhetőség
Amennyiben Budapestről érkezik az M1-es autópályáról Győrnél kanyarodjon le a 85-ös főútra, Csornánál a 86-os főútra, majd Hegyfalunál a 84-es főútra, amiről Tompaládonynál kell lefordulni balra Bükfürdő felé. Az üdülőhely így 2,5 óra alatt érhető el.
Bécs irányából válassza az A2-es autópályát Eisenstadtig, ahol térjen át az A3-as autópályára. A klingenbachi határátlépés után haladjon a 84-es főúton Újkérig, ott jobbra lekanyarodva érheti el Bükfürdőt.
Zárt, kamerával őrzött parkolóban biztosítjuk a személygépkocsik és az autóbuszok elhelyezését.

Szobák
134 kétágyas, 14 háromágyas, 7 családi szoba, 12 apartman, 4 Vip lakosztály jacuzzival és 2 mozgáskorlátozott szoba kísérőszobával található a hotelben.
Szobáink minden elemükben az Önök kényelmét és kikapcsolódását szolgálja. Tágas terek, kellemes színvilág és barátságos növényzet jellemzi a közös helyiségeket és a szobákat egyaránt.
Családos vendégeink részére családi szobákat alakítottuk ki, amelyek két - külön bejárattal is rendelkező - összenyitható szobák, így pótágyazás nélkül is 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak.
Szállodánk bababarát eszközökkel felszerelt: apró vendégekkel érkezőknek babaágy, etetőszéket, vagy akár babysittert biztosítunk.

Szolgáltatások a közös terekben
"Gold Ovi"- Gyermekanimáció:
Legfiatalabb vendégeink a részükre kialakított játszószobában szakképzett óvónő felügyelete mellett szórakozhatnak. Számukra különböző érdekes és élménydús programokat szervezünk: kézműves foglalkozások, bábszínház, bűvész show, sportprogramok, úszásoktatás. A szálloda parkjában korszerű játszótér várja a kicsiket. A gyermekfelügyelet, a gyermekprogramokon való részvétel térítésmentes!

Étkezési lehetőségek, bárok
Kulináris gyönyörök mediterrán környezetben
A pácolt faburkolatok melegsége a vidáman színes kiegészítők otthonos hangulatot árasztanak a klimatizált, 280 fős étteremben. Az ízlésesen kialakított környezet minden napszakban széles tárházát kínálja a gasztronómiai különlegességeknek.
Büféjellegű étkezésekben biztosítjuk a házias, magyaros és a nemzetközi ízlésvilágnak is megfelelő ételsorokat.
A gazdag választékot reggelente a látványkonyhában frissen sütött omlettekkel egészítjük ki, délben és este szakácsaink roston sült hús- és zöldségételekkel valamint rendelésre készített palacsintákkal emelik a választék színvonalát.
Igényesen összeállított a'la carte étlapunkról biztosítjuk a még kifinomultabb gasztronómiai élvezetekre vágyók igényeit.
Kiemelt figyelmet fordítunk "kis" vendégeink kiszolgálására. Számukra egyedi ételekkel kedveskedünk és vállaljuk egyéni kérések megvalósítását is.
Lehetőségeinkhez mérten (előre jelezve és egyeztetve) diétás, liszt érzékeny vendégeink részére is megfelelő menüsort biztosítunk.
Nyitvatartásunkat vendégeink igényeihez és pihenéséhez igazítottuk. Reggeli: 7-10 (szombat és vasárnap 7-11)
Ebéd: 12-14
Vacsora: 18-21 (péntek, vasárnap18-22)

Drinkbár
A napi időtöltés egyik kiegészítő szigete a Lobby-bár, mely különleges koktél- és italkínálattal valamint kávékülönlegességekkel és édességválasztékkal teszi még kellemesebbé az itt töltött napokat.
Az étteremhez szezonálisan üzemelő terasz csatlakozik.
A szállodához tartozó kertben a nyári időszakban cigányzenével fűszerezett hangulatos Grill-party-t rendezünk.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szállodán belül a gondtalan pihenést Wellnes-szigetünk (minden nap 7-23) szolgálja, mely szaunával, gőzkabinnal, jacuzzival és úszómedencével várja vendégeinket. A nap szerelmeseit napozóteraszunk kényelme ragadja magával.
A testi és lelki felüdülésre vágyókat szakképzett masszőreink, köztük a híres Thai Wat-Po templom tanítványai várják.
Kínálatukban hagyományos és alternatív masszázsfajták egyaránt megtalálhatók.
Szépségszalonunk fodrászattal, kozmetikával, manikűr-pedikűr szolgáltatással és szoláriummal várja azon vendégeinket, akik a dolgos hétköznapok után külsejüket is szeretnék kényeztetni.
Sportanimáció
Az aktív pihenésre vágyókat az év minden napján a következő sportprogramokkal várják szakképzett sportanimátoraink. Programjaink között minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Ne hagyja otthon sportruházatát sem!
Állandó jelleggel megrendezett napi sportprogramjainkon, a részvétel, valamint az eszközhasználat térítésmentes.
Nordic walking: Nem ismeri még ezt a szabadidősportot? Jöjjön és próbálja ki! 30 perc alatt megtanulhatja a technikát, és már indulhat is túrázni, edzeni, kikapcsolódni! A speciális, síbotból kifejlesztett botok segítségével történő természetes járáson alapuló nordic walking tehermentesíti a mozgás szervrendszerét, ezért az ízületi bántalmakban (csípő-, térdízület) szenvedők is gyakorolhatják. Nemtől, kortól független!
Aquafitness: Vízben végzett gyakorlatok speciális eszközökkel (polifoam súlyzó, polifoam rúd). Fejleszti a kondicionális és koordinációs képességeket, a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan megmozgatja, erőt és rugalmasságot egyszerre biztosít, kedvezően hat a vegetatív idegrendszerre. Úszni nem tudók számára is ajánlott! Kortól, nemtől független, a vízmélység: 140 cm.
Személyi edzés: Minden kedves érdeklődőnek bemutatjuk a kardio- és kondicionáló gépeket, melyek a szervezet erősítésére és az állóképesség javítására szolgálnak. Vendégeink kérésére személyre szabott edzéstervet készítünk. Felnőttek számára!
Reggeli torna: Reggeli órákban, zenére végzett gyakorlatok. Könnyed jellegű gimnasztikai elemekből felépített foglalkozás, mely segít a reggeli ébredésben. A feladatok célja elsősorban az ízületek és izmok átmozgatása. Kortól, nemtől független!
Kerékpártúra: Minden kedves vendégünk szervezett kerékpártúrán vehet részt. A naponta 2-3 alkalommal megrendezett túrákat különböző útvonalakon vezetjük. Ez a program nemcsak maximális kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, hanem megismerkedhetnek Bükfürdő környékével is. Női-, férfi-, gyermekkerékpárok, valamint gyereküléssel ellátott kerékpárok állnak vendégeink rendelkezésére.
Streching: A streching nyújtás-lazításból álló gyakorlatsor. Az inaktiválás következtében ízületeink mozgáskiterjedése beszűkül. Ez a fajta mozgás segít az egyoldalú foglalkoztatás (pl.: ülőmunka) következtében létrejövő mozgásszervi panaszok, elváltozások, vagy a túlzott erőfejlesztés káros hatásai ellensúlyozására. Kortól, nemtől független!
Petanque: Francia eredetű sportjáték, amelyet kb. egy kg-os fémgolyókkal kell játszani az erre a célra kialakított homokos pályán. A játék lényege, hogy a fémgolyókat minél közelebb dobjuk egy kisebb méretű fagolyóhoz. 12 éves kortól!
Egyéb sportolási lehetőségeink: Tollaslabdázás, kosárlabdázás, labdarúgás, asztalitenisz, biliárd.
Tenisz- és golfpálya, valamint lovaglási lehetőséget a közelben költségtérítés ellenében tudunk biztosítani.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Büki gyógy-, Strand- és Élményfürdő
A szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdő a család minden tagja számára lehetőséget nyújt a teljeskörű felüdülésre és kikapcsolódásra. A kinti és benti medencéken kívül rekreációs park, élményfürdő, játszópark és sportpályák állnak rendelkezésre.

Gyógyászat
Gyógyszolgáltatások
Orvosi vizsgálatok, komplex gyógykúrák, hidro-, elektro- és fizikoterápia, gyógytorna, különféle masszázsok, lézer, parafangó iszappakolás, ultrahang, súlyfürdő.
Kezelhető betegségek
Csontritkulás, különféle mozgásszervi megbetegedések, ortopédiai és idegsebészeti műtétek utáni rehabilitáció, lumbágó, köszvény, porckopás, baleseti utókezelés, valamint ivókúraként emésztőszervi problémák, stb.
Ellenjavallatok
Heveny gyulladásos ízületi bántalmak és akut reumatikus panaszok.
A kezelések szakorvosi vagy háziorvosi beutalóval TB.- támogatással igénybe vehetők.
Fizioterápiás szakorvos
A rendelő a szállodában nyújt színvonalas kiszolgálást képzett szakemberek felügyelete mellett. Állapotfelmérés, lézerterápia, mágneskezelés, oxigénterápia, arteriográf kezelés, gyógytorna található a szolgáltatások között.
Dietetikus tanácsadás
A betegségmegelőzés érdekében ismerni kell az egészséges táplálkozás alapelveit, ebben nyújthat Önöknek segítséget dietetikusunk. Szaktanácsadás mellett vércukorszint-, testzsírszázalék-, testtömegindex-mérés. Kívánság esetén egyéni étrendet állítunk össze az egészségi állapotnak megfelelően.
Büki Gyógyfürdő Rt.
A Gyógyfürdő és a Fizioterápiás Intézet egy zárt, fedett folyosón keresztül közvetlenül közelíthető meg a szállodából. A kalcium- magnézium- hidrogénkarbonátos termálvíz kiválóan alkalmas csaknem valamennyi mozgásszervi betegség kezelésére. A gyógyvízre alapozott tradicionális és modern terápiás eljárások illetve alternatív gyógymódok várják a gyógyulni vágyókat.

Konferencia szolgáltatások
Szállodánk kiváló technikai felszereltség mellett, nyugodt környezetben, 120 fő befogadására alkalmas 2 szekcióteremből álló összenyitható konferenciateremben biztosít lehetőséget csapatépítő tréningek, céges rendezvények és üzleti megbeszélések megrendezésére.
Technikai felszereltség
Flipchart, vetítővászon, projektor, lézerpálca, mikrofon, hangosítás, SAT TV- és internetcsatlakozás, video- és sztereo-berendezés.
Székek és asztalok igény szerinti elrendezéssel.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS