Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotel Panoráma 3***

8380 Hévíz, Petőfi utca 9., Magyarország
Hévíz központjában, a termáltótól 150 m távolságra található a Hotel Panoráma. Felsőbb szintjeiről csodálatos kilátás nyílik a városra és a környékre.

Szobák
A ***-os részben 208 db kétágyas szoba, ebből 109 superior (teljesen felújított), 96 classic (részben felújított) ill. 3 apartman és mozgássérült apartman mindegyikében színes TV, telefon és minibár, ill. fürdőszoba és erkély található. Az *-os részben 54 db két és háromágyas szoba, mosdóval, káddal vagy zuhanyzóval, hűtővel, színes TV-vel felszerelve, a közös WC a folyosón helyezkedik el.

Szolgáltatások a közös terekben
Fénymásolás, széf, főbb hitelkártyák elfogadása, csomagmegőrzés, korlátozott számban parkoló, mélygarázs, ajándékbolt, programszervezés, fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, fogászat, infraszauna, szauna, masszázs, Dr. Yang kínai gyógymódok, biliárd.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Márvány étterem étlapján nemzetközi és tájjellegű ételkínálat, napi ebéd és vacsora büfé- köztük kímélő ételek - ill. a'la carte csalogatják a vendégeket. A szálloda lobbybárjában kávé-, sütemény- és italkülönlegességek sora várja a vendégeket.

Gyógyászat
A szállodából egy fedett, fűtött hídon keresztül juthatnak el a vendégek Hévízi Szt. András Reuma és Rehabilitációs Kórház termálmedencékhez és a gyógyászati központba. Szolgáltatások: orvosi vizsgálatok, gyógymasszázs, gyógytorna, súlyfürdő, iszappakolás, balneoterápia, elektroterápia. TB-kártya és háziorvosi javaslat ellenében a mindenkori jogszabályoknak megfelelő kedvezményes gyógykúra és fürdőkúra vehető igénybe, melynek díja közvetlenül a gyógyfürdővel rendezendő. A kezelések 08 - 16 óráig tartanak (kivéve vasárnap és ünnepnapokon).

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS