Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marriott Budapest Hotel 5*****

1052 Budapest, Apáczai Csere János u.4., Magyarország
Egyedülálló módon a városban - az ötcsillagos luxusszálloda valamennyi szobája a Dunára és a Budai Várra néző kilátást kínál.

Szobák
Egyedülálló módon a városban a szálloda valamennyi szobája dunai kilátást kínál.
A szobák berendezésénél és ergonómiai kialakításánál minden olyan részletre figyeltek, amely vendégeik számára a tökéletes kényelmet és modern technika használatát biztosítja. Légkondicionált szobáik berendezése és felszereltsége mind az elfoglalt üzletemberek, mind a ráérős turisták igényeihez alkalmazkodik.
Minden szobához üzenetrögzítővel ellátott telefon, számítógép csatlakozás, Internet elérhetőség, műholdas televíziókészülék, videoprogram, fürdőszoba, hajszárító, szobaszéf tartozik.
A szállodában vannak mozgássérültek részére kialakított szobák, nem-dohányzó emeletek, egyedi szolgáltatásokat nyújtó executive emeletek és társalgó, többnyelvű portásszemélyzet, valamint megbízható biztonsági és tűzvédelmi berendezés.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatásaik közé tartozik a 24 órás Business Center, és a portásszolgálat, valamint ajándékbolt, autókölcsönző és parkoló is található a szálloda területén.

Étkezési lehetőségek, bárok
A könnyed mediterrán konyha és a tradícionális magyar konyhaművészet jegyeit ötvözi a Peppers! Mediterranean Grill, melynek különleges hangulatát az étterem egyedi stílusa és a páratlan dunai panoráma nyújtja.
A hangulatos Lobby és AQVA Lounge Bár tökéletes helyszín az esti kikapcsolódáshoz, amelyet egy könnyed koktél, kreatív tapas menü és a világ több mint 40 pontjáról származó ásványvíz választék tesz teljessé.

Konferencia szolgáltatások
Tervezzen akár többszáz fős fogadást, meghitt családi összejövetelt, vagy üzleti megbeszélést, a Budapest Marriott Hotelben stílusos környezet, szakértelem, elegancia és rugalmasság várja.
A csaknem 1700 négyzetméteren elhelyezkedő, sokoldalúan alakítható különtermek, a tágas kiállítási terület, valamint a 614 négyzetméteres gyönyörű panorámával rendelkező bálterem mind hozzájárulnak ahhoz, hogy rendezvénye különleges legyen.
Biztos lehet benne, hogy a Budapest Marriott Hotel a csodálatos dunai kilátással, a híres Marriott szervízzel és kreatív vendéglátással a legjobb választás.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS