Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kempinski Hotel Corvinus 5*****

1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8., Magyarország
A szolgáltatások körét bővíti a SPA, a Sweet & Flower üzlet illetve egy exkluzív ékszerbolt. A Kempinski Hotel Corvinus gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik és a szállodában található Kempinski Galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását.

Szobák
Az 1992-ben megnyitott 5 csillagos Kempinski Hotel Corvinus Budapest luxusszálloda 349 vendégszobával rendelkezik. A szobák berendezése alkalmazkodik az üzletemberek igényeihez. A berendezéshez tartozik egy nagy íróasztal, közvetlen városi telefonvonal, fax/PC csatlakozás, széf, minibár, szabályozható légkondicionáló berendezés, rádió, színes TV műholdas csatlakozással és a legmodernebb kommunikációs és szórakoztató rendszerrel. Minden szobában külön zuhanyfülke, közvetlen telefonvonal, hajszárító, fürdőköpeny és papucs áll vendégek rendelkezésére.

Standard Szobák: Minden szobánkat az üzleti utazó igényeinek megfelelően alakítottuk ki. Egy nagyméretű íróasztal, városi vonalas telefon, fax/PC csatlakozás, WIFI, széf, minibár, színes televízió a legmodernebb kommunikációs és szórakoztató rendszerrel, valamint egyénileg vezérelhető légkondicionálás áll vendégeink rendelkezésére. Tágas fürdőszobáink padlófűtéssel, külön zuhanykabinnal, telefonnal, hajszárítóval, fürdőköntössel és frottírpapuccsal felszereltek. Standard szobáinkban az ágyak egymás mellett (double) vagy külön (twin) állnak, méretük változó. A szoba mérete: 26-29 m2.

Deluxe szobák: Kényelmes Deluxe szobáink 39-45 m2 alapterületűek. A kisebb szobakategóriák felszereltségén túl itt a szobák egy részében egy kanapé és dohányzóasztalka is helyet kapott, így téve lehetővé vendégek fogadását a szobákban. Ebben a kategóriában minden fürdőszobában kád és zuhanyfülke is található.

Szolgáltatások a közös terekben
  • Portaszolgálat: 24 órán keresztül.
  • Szobaszerviz: 24 órán keresztül.
  • Zárt parkoló. Földalatti garázsunk 230 autó befogadására képes, és közvetlen feljárattal rendelkezik a Lobbyba.
  • Internet (WIFI a szálloda egész területén).
  • Éttermek és Bárok.
  • Konferencia terem.
  • Légkondicionálás.
  • Wellness Centrum: (úszómedence, szauna, fitness terem).
  • Mosoda/Tisztítás: A szállodában. Az egynapos szolgáltatás hétfőtől péntekig vehető igénybe.
  • Minden jelentős bankkártyát és hitelkártyát elfogadunk.


Étkezési lehetőségek, bárok
ÉS Bisztró: innovativ magyar és bécsi konyha - egyedi burger- és steak-választékkal és szezonális ajánlatokkal.

ÉS Terasz: A belvárosi sétálónegyedben, a Fashion Streeten üzemelnek áprilistól októberig.

ÉS Deli: New York-i ihletésű kávézó egyedi pörkölésű kávékkal, frissen facsart zöldség- és gyümölcslevekkel, gourmet szendvicsekkel és házi készítésű péksüteményekkel.

The Living Room: A századfordulós kávéházi kultúra újjászületése a belváros szívében - gazdag kávé- és tea-, helyben készített sütemény- és pezsgőválasztékkal.

Blue Fox The Bar: Ideális találkozó hely kreatív koktélokkal, DJ-vel csütörtök, péntek és szombat éjszakánként.

Nobu étterem: A szállodában 2010 szeptemberében megnyílt az első közép-európai Nobu étterem, mely a hagyományos japán fogásokat ötvözi Dél-Amerika ízvilágával.

Pool bár: Könnyű, egészséges ételek, frissen csavart gyümölcslevek.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kempinski The Spa: Szállodánk második emeletén, 500 m2-es területen uszoda, szolárium, svéd és thai masszázskabin, finn szauna, gőzkabin, aroma és bioszauna, valamint egy kétszemélyes élményfürdő szolgáltatást is kínálunk.

Fitnesz termünkben Technogym eszközökkel hozzuk Önt formába.

Konferencia szolgáltatások
A legmodernebb technikával felszerelt rendezvénytermek befogadóképessége eléri a 450 főt. A szálloda kérésre parti szerviz szolgáltatást nyújt különleges helyszíneken, múzeumokban, vagy akár egy dunai hajón.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS