Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sofitel Budapest Chain Brigde Hotel 5*****

1052 Budapest, Széchenyi István tér 2., Magyarország
Szobáinak többségéből csodálatos kilátás nyílik a történelmi Várnegyedre és a Lánchídra.A szálloda könnyen megközelíthető autóval vagy más közlekedési eszközzel; 18 kilométerre található a Ferihegyi Repülőtértől, és 3 kilométerre a főbb vasúti pályaudvaroktól.

Szobák
A szálloda 350 szobájából 54 luxus lakosztályként működik. Minden szobában található rádió, színes TV nemzetközi csatornákkal, 3 telefon, üzenetrögzítő, minibár, szobai széf, füstjelző, mágneskártyás ajtózár, modemcsatlakozó, gyors internetkapcsolat és vezeték nélküli internet, valamint márvány fürdőszoba hajszárítóval, kozmetikai tükörrel, rádióval és Roger&Galletfürdőszobai kiegészítőkkel.
Szobák mozgássérülteknek:
A mozgássérülteket speciális felszereltségű, a liftekhez közeli szobák várják a Sofitelben. A szobák 1 méteres magasságban felszerelt villanykapcsolókkal, és a hálószobából nyíló, extra eszközökkel ellátott fürdőszobával felszereltek.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda új étterme, a Paris-Budapest Café francia, ázsiai, mediterrán és magyar ínyencségekkel, látványkonyhával, egyedülálló hazai és francia borválasztékkal valamint egy modern bárral várja vendégeit.
A Bibliotek Lounge kávézó széles választékot nyújt aromatikus teákból és teafőzetekből, a világ kávékülönlegességeiből, valamint ízletes házi készítésű süteményekből.A legfelső szinten elhelyezkedő Sofitel Executive Emelet exkluzív és privát szolgáltatásokat nyújt üzleti utazóknak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szállodai Fitness Centre-ben szépségszalon, fodrászat, masszázs, szauna, szolárium, edzőterem és uszoda várja a felfrissülésre vágyókat. A Business Centre-ben elérhető szolgáltatások: internetet, fénymásolási és faxolási lehetőséget, tolmács és titkári szolgáltatások. A szállodán belül található Las Vegas Casino kíváló helyszín a játékok szerelmeseinek.

Konferencia szolgáltatások
A Sofitel Budapest Chain Bridge több mint 1200 négyzetméternyi konferenciaterületével ideális helyszín tárgyalások és konferenciák lebonyolítására. A 17 konferenciaterem - melyek közül a 323 nm alapterületű Bálterem akár 340 fő befogadására is alkalmas - a legmodernebb technikával és gyors internetkapcsolattal rendelkezik.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS