Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mamaison Hotel Andrássy 4****superior

1063 Budapest, Andrássy út 111., Magyarország
A szálloda közvetlenül az üzleti negyed mellett található, történelmi környezetben, pár lépésnyire van a Szépművészeti Múzeum, a Széchenyi gyógyfürdő, a Hősök tere, az Opera és a kontinens legrégebbi földalatti vasútvonala. Az Andrássy Hotel tagságot nyert elsőként Magyarországon az exkluziv világszerte müködő Small Luxury hotels of the World ( SLH) láncba.

Szobák
A szálloda külön hangsúlyt fektetett a szobák egyedi kialakítására, és mind a 70 szoba (ezekből 8 lakosztály) tökéletes kombinációja az elegáns, mégis kényelmes, meleg színekkel teli hangulatos és családias környezetnek.
A szálloda minden szobája légkondicionált, rendelkezik erkéllyel, valamint gyors Internet csatlakozás, Pay TV, közvetlen telefonvonal, minibár, laptop széf, hajszárító és hangposta szolgálat is van. A szobák egy része nemdohányzó.
A hotel szobái masszázs-zuhannyal vagy fürdőkáddal felszereltek, a lakosztályokban pedig jacuzzi áll a vendégek rendelkezésre.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás szobaszervíz, zárt parkoló, concierge szolgálat, business service, mosatás és vegytisztítás, hoteltaxi, autókölcsönzés, programszervezés. Ingyenes fittness és szauna használat a szállodától pár percre

Étkezési lehetőségek, bárok
A reggeli felszolgálása hétköznaponként reggel 7.00 és 10.00 óra között történik. Déli főétkezésre minden nap 12 órától van lehetőség 18:00 óra után az étterem 22:00 óráig várja kedves vacsorázni vágyó vendégeit.

Az Andrássy úti villa negyed szívében a kifinomult és elegáns La Perle Noire Restaurant & Lounge új színfolt Budapest gasztronómiai életében. A kötetlen hangulatú étterem modern belső tereit harmonikusan egészíti ki a városnegyedre jellemző kert kényelmes bútoraival valamint grill és koktél sarokkal.

Konferencia szolgáltatások
Az Andrássy Hotel***** tágas lakosztályai kitűnően megfelelnek 28 fős tárgyalások, üzleti megbeszélések lebonyolítására.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS