Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marina Hotel 4****

8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 26., Magyarország
Balatonfüredet, ezt a 14.000 lakosú települést, gyakran nevezik a szívbetegek Mekkájának, a Dunántúl élő múzeumának, a szőlő és bor nemzetközi városának. Füred a Balaton legrégebbi fürdő és üdülőhelye. Nemzetközi hírét bővizű helyi forrásai, az egyedülálló környezet, enyhe klímája, a festői tó látványa és a zamatos, testes bor adja.
A háromcsillagos Hotel Marina üdülőszálloda közvetlenül a vízparton, egy park közepén helyezkedik el.

Szobák
A vendégek kényelmét szolgálják a jól felszerelt szobák, melyekben telefon, minibár, és színes TV kábel programokkal található. Kisállatokat szívesen látunk szállodánkban, kivéve az éttermekben, a medencében és a strandon.

Standard szobák: standard berendezésű, TV-vel, telefonnal, minibárral, fürdőszobával ellátott szobák. Kétágyas pótágyazható szobák.
Superior szobák: a szoba rész felújított, a fürdőszoba standard típusú, TV-vel, telefonnal, minibárral ellátott szobák. Kétágyas elhelyezésnél igény esetén az ágyak széthúzhatók.
Torony apartman: 2 szobahelységből állnak, erkély tartozik minden szobához. Különösen gyermekes családok számára alkalmasak. Felszereltségük: TV, telefon, minibár.
Lido apartman: a 3 emeletes Lidó szárny az apartmanjaival és az egyágyas szobáival a magas színvonalú szálláslehetőség családok és a konferenciavendégek számára. Felszereltségük: strandra néző erkély, TV, telefon, minibár.

Szolgáltatások a közös terekben
Parkoló buszok és gépkocsik számára, ajándék üzlet, fodrász, szépségszalon, manikűr - pedikűr, animáció 2004. 06. 15 - 08. 31-ig
baby sitter szükség szerint, játszótér, gyermek játszóház animátorokkal, mosoda, széf, újságárus, fax, rendezvényszervezés.
Budapesti kirándulás, Puszta- programok, látogatás a Herendi porcelángyárba, tihanyi kirándulás: orgonakoncert az apátságban, babamúzeum, balatonfüredi borhetek augusztus 5-től augusztus 20-ig, borkóstoló Füred egy jellegzetes borospincéjében, sétahajókázás a Balatonon.

Étkezési lehetőségek, bárok
A szálloda étterme 500 fő elhelyezésére alkalmas, kitűnő színvonalú svédasztalos reggeli és vacsora áll a vendégek rendelkezésére. A büféasztalon vegetáriánus ízek és a modern étkezési szokásoknak megfelelő ételek is találhatóak. Természetesen széles választékban kínáljuk a kiváló magyar konyha ételeit is. A strandon található "Pálmakert"- ben üdítőt, szeszes italt, fagyit , és többféle meleg ételt fogyaszthatnak a szállodavendégek. Az éjszakai bárban D.J. szórakoztatja a vendégeket. A hotel legmagasabb pontján található Panoráma bárból egyedülálló kilátás nyílik a Balatonra és a déli partra.

A szálloda 2006-ban egy új szolgáltatást vezet be a főszezoni időszakra: ALL INCLUSIVE ellátással várja vendégeit 2006 május 27-től szeptember 9-ig:
A reggeli órákban gazdag büféreggeliből, délután hat óráig nemzetközi ételek, édességek és snack-ek széles választékából, míg az esti órákban bőséges büfévacsorából csemegézhetnek a vendégek. A gazdag ételválaszték mellett természetesen az italkínálat sem maradhat el; a vendégek reggel 7 órától egészen éjfélig üdítőkkel, kávéval, teával, míg 11 órától éjfélig folyó borokkal, vagy éppen frissen csapolt sörrel olthatják szomjukat.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A szálloda számos sport, szórakozási és animációs programot kínál, mint például saját strand, úszómedence (25 x 8,5 m), szauna, strandröplabda, asztalitenisz, tollaslabda, kosárlabda, tekepálya, biliárd, aerobik, tekepálya, horgászás, vitorlázás, sportanimáció és esti show, beach party heti egy alkalommal. Szörf, vízi bicikli, evezős csónak, snuki kölcsönözhető.
A családbarát szálloda a legkisebb korosztály számára is számtalan színes programlehetőséget nyújt. A gyermekanimáció mellett mini-klub, játszótér, játszószoba és gyermeklagúna biztosítja a gyermekek önfeledt szórakozását.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A közelben: lovaglás, vízisí, sikló repülés, tenisz pálya, focipálya, squash.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda rendezvénytermei kiváló helyszínül szolgálnak mini konferenciák, megbeszélések, tanácskozások és tréningek lebonyolítására. Technikai eszközök: videó, magnó, erősítő, dia- és írásvetítő, flip chart, vetítővászon, TV készülék, szónoki emelvény, fénymásoló, hangosítás, mikrofon.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS