Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Laroba Wellness&Tréning Hotel 4****

8226 Alsóörs, Füredi út 42., Magyarország
A Balatontól csupán 250 méterre található igényesen kialakított háromcsillagos szálloda. A kedves vendéget 18 kétágyas, 5 galériás kiképzésű négyágyas szoba, valamint 1 két szobára osztott négyágyas szoba és 1 négyágyas lakosztály összesen 64 férőhely várja. Célunk egy olyan elsőrangú környezet biztosítása, amely nemcsak zavartalan pihenést, hanem élményekkel teli nyaralást is nyújt az év minden napján.

Szobák
Mind a 25 szobája légkondicionáltak, fürdőszoba, tv, minibár, telefon, internet csatlakozási legetőség áll vendégeink rendelkezésére. Kétágyas szobák széthúzható ágyakkal rendelkeznek, kettő pezsgőkáddal felszerelt.

Étkezési lehetőségek, bárok
A közel száz éves hírnévnek örvendő szálloda étterme, a Halásztanya étterem mindezekhez kitűnő ételeket biztosít, amely messze földről híres halételeiről.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Pingpong asztal, kerékpár, csocsó, darts.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Borkóstolás: Egy helyi pincében, vagy a szálloda különtermében tartunk borkóstolót az érdeklődők számára.
Vacsora folklórprogrammal: Magyaros csárdamenü mellett népviseletbe öltözött lányok és fiúk félórás táncbemutatót tartanak a szálloda Vendégei számára.
Szüreti mulatság: Szeptember bekövetkeztével szívesen szervezünk csoportoknak a közeli pincészetek bevonásával egy jókedvű szüretet büféasztalos ebéddel vagy egy grill partyval egybekötve. Lovasoktatás: A 10 foglalkozásból álló tréning alatt a résztvevő elsajátíthatja a lovaglás alapvető fogásait, ami biztos alapot teremt ehhez a sportághoz.
Vidám pincetúra borkóstolással: A 2,5 órás program keretében a lovaskocsi a szálloda előtt várja a vendégeket. A menet elindul egy közeli pincészethez, ahol a szőlősgazda kellemes környezetben tartja borkóstolóját. A megéhező vendégek paraszttálat kérhetnek zsíros kenyérrel, zöldségekkel, szalonnával, sonkával. Ezután a lovaskocsi visszahozza a résztvevőket a hotel bejáratához.
Egynapos túra piknikkel: Az 5 órás kocsikázás előtt a piknikkosarakba szendvicseket, pogácsát, hűtött üdítőt, sört, bor, kávét és ásványvizet rejtünk. A kosarak természetesen már a lovaskocsin megbonthatók, így az út vidám mulatozásba és beszélgetésbe csaphat át. Az 5 óra időtartamba beletartozik 1 óra pihenő a szabadban. Mindezek után kuriózumként és az önfeledt kikapcsolódás jegyében ajánljuk az érdeklődőknek a múlt évben megnyílt balatonfűzfői bobpályát. A 33 darab kétszemélyes bobbal akár 40 km/órás sebességgel is lehet száguldani a 39 méteres szintkülönbséget rejtő, 800 m hosszú sínen. A pályát a 15 méteres alagút és a 3 ugrató még izgalmasabbá teszik
Vitorlásprogramok: Fél- és egésznapos vitorlázás a Balatonon: A hajókban legfeljebb 10 fő foglalhat helyet, a túra alatt lehetőség van evésre, ivásra (szendvics, pogácsa, sör, bor, üdítő, ásványvíz). A hajó az alsóörsi kikötőből indul és oda is érkezik vissza. Emellett természetesen lehetőség van vitorlásoktatásra is.

Konferencia szolgáltatások
100 fős, két szekcióra bontható konferenciatermünk kiválóan alkalmas vállalati rendezvények, meetingek, konferenciák vagy családi események megrendezéséhez.

Ajánljuk
Harley-Davidson fesztivál ideje kiemelt időszak, ezen időszakot nem áll módunkban visszaigazolni. A pontos idõpontot csak később áll módunkban megadni!

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS