Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hunguest Hotels Bál Resort 4****

8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky út 14., Magyarország
Az új, négycsillagos Ramada Hotel & Resort Lake Balaton a Balaton északi partján található. Balatonalmádi alig egy órányi útra van Budapestről az M7-es autópályán keresztül.

Szobák
A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton 210 klimatizált szobájának mindegyikéből látható a Balaton gyönyörű panorámája. Minden szobában széf, telefon, vezeték nélküli internet, műholdas televízió fizetős TV programokkal kiegészítve, minibár és íróasztal található.

Szolgáltatások a közös terekben
A szálloda egyéb kényelmi szolgáltatásai közé tartozik a 24 órán át igénybe vehető zárt garázs és parkoló (4 EUR/nap), szobaszervíz, portai szolgáltatás, a csomaghordás és a mosatás.

Étkezési lehetőségek, bárok
A Sirocco valamint a Levante éttermek bőséges reggeli és vacsora büfével, valamint A'la Carte étkezési lehetőséggel várja a vendégeket. Igazán elegáns környezet, amely mind üzleti mind családi eseményekre a legjobb választás. A Mistral Bárban és annak teraszán könnyű harapnivalók, divatos koktélok és élőzene várja a vendégeket. A Lobby Bár a legjobb hely egy kis napközbeni beszélgetésre vagy tárgyalásra: könnyű ételek, saláták, jéghideg sörök, kiváló borok és kávékülönlegességek. A sky Lounge, a szálloda tetején, maga a béke és a nyugalom szigete. A Balaton lélegzetelállító panorámája innen a legszebb.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
A Ramada Vital Club sokrétű szolgáltatást kínál sportos kikapcsolódást választóknak: 25 méteres belső úszómedence, inra szauna, finn szauna, gőzfürdő, Jakuzzi, Kneipp kúra, kondícionáló terem, aerobic terem, pihenő szoba, hydromasszázs zuhany, squash. A szépségszalonban különböző masszázsok, hajstúdió, kozmetikai kezelések és szolárium várja a szépülni, feltöltődni vágyókat.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Saját stranddal rendelkezik a szálloda.

Konferencia szolgáltatások
A kongresszusi központ 650 m2-en a Tramontana és a Nevera Báltermeket, továbbá ezekhez kapcsolódó saját előteret foglal magába. A szálloda rendezvény és konferencia kapacitása 700 fő. Mindegyik terme természetes megvilágosítású és modern audiovizuális eszközökkel felszerelt.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS