Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Rába Hotel 3***

9021 Győr, Árpád u. 34., Magyarország
A Hotel Rába Győr történelmi belvárosában, a sétálóutca elején található, az M1-es autópályáról könnyen megközelíthető.
A szálloda 100 évvel ezelőtt, 1904-ben nyitotta meg kapuit, az építtető után akkor még Meixner-Royal Szálloda néven. Azóta is Győr társasági életének fontos központja, ahol számos híresség szállt meg az elmúlt 100 év során.
Győr, a négy folyó - a Duna, Rába, Marcal és Rábca - városa több szabadtéri stranddal, uszodával várja a vízi sportok szerelmeseit. A győri Gyógy-, Termál- és Élményfürdő két folyó találkozásánál fekszik, gyönyörű kilátással a történelmi városközpontra. A termálfürdő gyógyvize különösen alkalmas gerincbántalmaktól illetve izomfájdalomtól szenvedők számára. Győr több neves fesztiválnak ad otthon, mint például a Győri Tavaszi és Nyár Fesztivál, vagy a Mediawave Fesztivál, melyek során több nemzet kultúrája találkozik itt. Az 1979-ben alapított Győri Balett számos előadásával nemzetközi sikereket ért el. A társulat minden évadban új előadással lép fel Győr városában. A várostól 20 km-re fekszik a több mint ezer éves Pannonhalmi Bencés Főapátság, a középkori építészet egyik remekműve, melyet 1996-ban a Világörökség részévé nyilvánítottak.

Szobák
Szobák fürdőszobával, műholdas színes televízióval, mozicsatornákkal, minibárral, rádióval, telefonnal, hajszárítóval. Háziállat bevihető.
Executive oldal: az itt található két, illetve háromszobás légkondicionált lakosztályok, tágas fürdőszobával és külön dolgozószobával rendelkeznek. Kiválóan alkalmasak hosszabb tartózkodásra és zavartalan pihenésre.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás portaszolgálat, szobaszerviz, szélessávú, vezeték nélküli Internet hozzáférés, központi széf, üzleti szolgáltatások, mosatás és vegytisztítás, ajándékbolt, újságstand, programszervezés, szauna, infra szauna, szolárium, masszázs, ingyenes belépés a Győri Kaszinóba, autó- és kerékpárkölcsönzés, parkolóház 200 m-re a szállodától, vendégeknek ingyenes.

Étkezési lehetőségek, bárok
A 100 évvel ezelőtti hangulatot idéző Belgian Beer Café Royal Étterem és Söröző több mint 20 belga sörkülönlegességgel és széles ételválasztékkal várja a vendégeket. A 110 férőhelyes légkondicionált étterem ideális helyszín vállalati rendezvények, esküvők, gálavacsorák lebonyolítására.
A belga sör hírnevét és elismertségét a több évszázados hagyományokkal büszkélkedő apátsági és trappista, búza-, spontánerjedésű, gyümölcsízesítésű, barna és félbarna sörök alapozták meg.
A belga sörökről két dolgot mindenképpen tudni kell. Az egyik, hogy szinte mindegyiknek saját pohara van: a pohár vastagsága, alakja, űrtartalma függ pl. a fogyasztási hőmérséklettől, a sör ízétől, aromájától, az apátsági sörök poharainak különleges alakja pedig a vallásos szertartások alkalmával használt kelyhekre emlékeztet. A másik fontos dolog, hogy a sörökből az elfogyasztott ételekhez illőt választhatjuk, egy többfogásos menühöz italsort állíthatunk össze.
A változatosság nemcsak a sörökre jellemző: a Royal ételkínálatában a belga konyha sokszínűsége köszön vissza. A belgák szeretnek bőségesen étkezni: a gazdagon fűszerezett húsféléket - ideértve a tenger gyümölcseit is - a legkülönfélébb mártásokkal, burgonyából, gyümölcsökből és természetesen zöldségekből készült köretekkel egészítik ki, de nem hiányozhatnak a különböző saláták, sajtok, nem utolsósorban pedig a desszertek és a csokoládé sem.

Konferencia szolgáltatások
A szálloda központi fekvésével, jól felszerelt rendezvénytermeivel, konferenciák megrendezésére is alkalmas éttermével, valamint a vonzáskörzetében található előadótermekkel kiegészülve ideális helyszínt teremt konferenciák, tréningek, vagy akár családi rendezvények lebonyolításához. A Belga Étterem és Söröző vállalati rendezvényeknek, esküvőknek és egyéb ünnepi eseményeknek is otthont ad. A konferenciatermekben, a szállodai hallban, az étteremben és más közösségi helyiségekben szélessávú, nagy sebességű vezeték nélküli (WiFi) Internet hozzáférés igényelhető. Technikai eszközök: videó, CD lejátszó, dia- és írásvetítő, flip chart, vetítővászon, TV készülék, hangosítás, DVD lejátszó.

Térkép


Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS