Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Aquincum Hotel Budapest

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94., Magyarország
A városrész történelmi emlékekben gazdag, a közelben számos látnivaló és múzeum található: érdemes ellátogatni az ókori Aquincum romjaihoz, a római légiók első táborába vagy az egykor cirkuszként működő Amfiteátrumba. A szállodából könnyen megközelíthető a Dunakanyar is.

Az egykori római város nevét öröklő Corinthia Aquincum Hotel tökéletes választás budapesti tartózkodásához. A történelmi Óbuda központjában fekszik, ugyanakkor könnyen megközelíthető innen a belváros és a Várnegyed is.

Szobák
A szálloda 310 tágas és modern szobája hangulatában, berendezésében egységes, kifinomult stílust tükröz. A négy szinten 8 apartman, 192 standard, 76 deluxe és 34 executive szoba közül válogathatnak a vendégek. Kényelmüket 24 órás szobaszervíz, business center, mosoda, szépségszalon, butikok és egy biztonságos mélygarázs szolgálja.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások:
24 órás recepció, garázs, széf, úszómedence, szauna, gőzfürdő, masszázs, night club, mosoda, drinkbár, fodrászat, fitness terem, kávézó, szobaszervíz, étterem, ajándékbolt, konferencia termek, Business Center, Internet, buszparkoló.

Étkezési lehetőségek, bárok
Apicius Étterem :
Modern magyar konyha nemzetközi specialitásokkal. Kiváló hely üzleti vagy privát ebédek, vacsorák lebonyolításához. Kreatívan összeállított étlapról válogathat, különböző ízletes saláták, fűszeres steak-ek és zöldségek közül. A főfogás élményét pedig fantasztikus desszertekkel egészítheti ki!
A ház saját pincéjéből, széles skálájú kiváló borok közül válogathat.

Calix bár:
Hangulatos találkozóhely a szálloda szívében. Kóstolja meg közkedvelt koktélkreációinkat, könnyű, ám ízletes ételspecialitásainkat, majd válogasson márkás szivarválasztékból!

Spa bistro:
Egy kondiedzés vagy egy pihentető kezelés után jól esnek a friss, egészséges alapanyagokból készült wellness falatok az elegáns Aphrodite fürdő bárjában.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Úszómedencék, termálmedencék, szauna, gőzfürdő és fitnessterem várja mindazokat, akik kikapcsolódásra vagy aktív pihenésre vágynak. A speciális wellness kezelések kiváló nyugtató és stresszoldó hatásúak, és segítenek megteremteni a test energiáinak harmóniáját.

Konferencia szolgáltatások
A 12 rendezvényterem, melyek között a 10 fős tárgyalótól a 300 fős bálteremig bármely méretű terem megtalálható, számtalan berendezési lehetőség mellett a legmodernebb technikai felszerelésekkel vehetők igénybe. A korszerű audio- és videoberendezéseknek köszönhetően video- és többnyelvű konferenciák szakszerű lebonyolítását is vállalják.

Térkép


Szolgáltatások Kattinson a részletekért!
Árak

Egyéni ajánlatkérés

Kattintson az ajánlatkérés gombra, és hamarosan elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS